Benzer ornekleri gormustum, fikir oldu. Ama nerede gordugumu hatirlamiyorum.
Haslanmis patatesleri sicakken ezdim, icine tuz, karabiber, biraz tereyagi koydum. Kucuk toplar yaptim, ortalarini cukur biraktim.
Diger tarfilerde icine doldurulan mayonez + yogurt karisimiydi. Ben sadece yogurt koydum. Krem peynir yogurt karisimi da olabilir, ilk firsatta deneyip sonucu bildirecegim. Uzerine renk olsun diye kirmizi biber ve maydonoz yapraklariyla susledim.
Oktay Ustanin dedigi gibi kimi yerlerde 'lezzet tasmis', patates canaklarindan yogurtlar lezzet tasmasina neden olmuslar :)
Goruntu olarak guzel ve yogurtla haslanmis patates kombinasyonunu da lezzetli bulduk.
Monday, January 28, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Ben çok severim bu tarifi valla..Yoğurdada azcık sarımsak koyarım daha fecii lezzetli olur..
Ellerine sağlık ...
harika görünüyor vede çok şık
ellerine saglık canım sevgiler
canım harika olmuş.resim işde gayet iyi gidiyor.ellerine sağlık.
Tesekkurler hepinize.
Ugrasirken koseye kondurdugumuz tarih ve saati de silmeyi basardim bugun. Hatta siyah-beyaz fotograf bile cekebilecegimi kesfettim. :) Hayirlisi
Post a Comment