Monday, October 5, 2009

BU ISTE BIR CIRKINLIK VAR

DSC07909

Iste bu benim hain kizim. Isi gucu plan-proje , hepsi de hainlik hinlik uzerine. Ben yalan soyluyorsam fotografa bakin. Icinin karasi yuzune vurmus degil mi? Yuzune bakinca insanin kismeti kesilir, oyle bir cirkinlik.
Ablam diyor , ne guzel geceyi gunduzu biliyor, geceleri araliksiz uyuyor diyor. Tabi ki uyur. butun gunduz kotuluk dusundugu icin , yoruluyor haliyle. Ertesi gune enerji toplayabilmek icin geceleri saglam uyuyor.
Allah'tan okuma yazmasi yok. Okuma yazma bilse bu yazdiklarimdan oturu bilgisayari basima kulah yapardi. O okuma yazma ogrenene kadar da ben korkumdan bu yazdiklarimi silerim.
Annemler duvara bu cadinin fotograflarini asmislar, evdekilere hain hain bakip duruyormus. Evde ismi SUPURGELI, yani biz ona kisaca supurgeli diyoruz, tum adi 'supurgeli cadi'

Boyu 70 cm ama bir 70 cm de yerin altinda var. buyumus de kuculmus. kayinvalidemin ottawa subesi. 3 aylikken bana bagirip kiyameti kopartiyordu tiramisu yemek icin. Simdiyse bebek yemegi yemiyor, illa bizim yedigimiz tatli, tuzlu, baharatli ve yagli yiyecekleri tercih ediyor. Nerede bir gobek buyutucu yiyecek var, favorisi.
Bilmem kimlerin basini agritacak benden baska. Pelin'e talip ol benim kiza demistim, umarim bu hunerlerinden sonra vazgecmez o da.

Missgibi Zerrin seni de cok cok tebrik ediyorum. Bilmem hatirlar misin, kizim olduktan sonra seni sobelemistim. Bebek sobesi, sira sende demistim, hede hode demistin sen de :) Bak hayirlisiyla sen de guzel anneler kervanina katiliyorsun, insallah. Sobelemeyi dusunup ihmal ettigim arkadaslari da sobeleseydim keske. Mesela Ayse Yaman. Onu da simdi sobeliyorum, Sira sende sevgili Ayse :)

11 comments:

Unknown said...

Bayıldım ben bu cadıya. Annesi haksızlık yapmamış mısın biraz? Alttaki resimlerde tam bir melek. Maşallah, ya çok tatlı. Allah nazardan korusun onu.

Selma - DUSBAHCESI said...

Cok tatli masallah! Ogluma alabilirim :))))

pelince said...

Nagehancım oyy maşallah ya,41 kere... ağzını burnunu sevsinler onun.. olsun biz yinede razıyız tüm cimcimeliklerine ;) gece uyuyan çocuk babasını çok severmiş derler.. allah ayırmasın babişkosundan :) biz gündüz çekiyoruz nede olsa nazlarını...kocaman olmuş annesi,yakışıklı abisi nasıl ??

Zerrin hamile mi senden duyuyorum,çok ama çok sevindim.. ne güzel bir haber bu.. hemen tebrik etmeye gidiyorum.. ayşe duysun bu yazdıklarını :))

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Sevgiler..

NEŞELİ MUTFAK said...

ANNESİ HAKSIZLIK ETME BU TATLI CADIYA .ÇOK ŞİRİN YA. YER İNSAN ONU KIRIT KITIR.DARISI BENİM BAŞIMA:)))

ayşegül mutfakta said...

allaahım o ne çirkinlik tüüüh bakamıyorum yaaa.. ısırmalık valla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin allah :) çok ilginç bi bebeğe benziyor ve çok tatlııı

Anonymous said...

Annesi haksizlik etme, bu cok tatli bir bebishhh. Masallah, Allah bagislasin canim.

Kevser - Elda'nin Annesi said...

Oy, oy, oy,
annesi öyle demesene bu güzellige:)))

Canim ya, bizler bu bücürleri bu kadar büyüttük ya simdilik bunada sükür dimi??

Artik sende benim gibi eskisi kadar yazamiyorsun farkindayim, insallah bu gecici bir dönem olur ama baksana senin minik sanirim yasina girecek bile yakinda, bizim daha 3 ayimiz var yasina girmesi icin.

Senin fistik emekliyor mu? Benim ki sadece yerlerde yuvarlaniyor, kaldigi yerden döner saat gibi yinede istedigi yerlere gidebiliyor, bilmiyorum bizim oglan biraz tembel sanirim bu konularda, her cocuk tabii ki baska türlü bir gelisim modunda oluyor.

Ay, ben yine neler neler yazdim, hadi canim sizlerde kendinize cok iyi bakin. Deniz gözlüyü cok öpüyorum bende yanaklarindan.

Selamlar ve kocaman öptüm.

Ayse Pamuk said...

Canım benimm tatlı cadıııı

Anonymous said...

büyüdükçe güzelleşiyor bu bebiş..öpüyorum onu..
ZEYNEP K

pelince said...

Nerelerdesin??? Nasılsın ?

Anonymous said...

Heya! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

Here is my web-site - honda s2000