Friday, February 8, 2008

PASTADAKI PARMAK



Bu pastanin bir ozelligi yok. Babaannedeydik, eldeki ve evdeki imkanlarla, hazir pandispanyayla bu pastayi yapmistim. Evladim parmagiyla bandira bandira yemeyi tercih etti. Babaannesine 30 kere mumlari yaktirdi, ufledi, kibrit koydurdu, babaanneyi tek ayak ustunde bekletti yarim saat :)
Bu fotografi sevdigim icin ve www.flickr.com dan nasil fotograf konuluyormus, diye deneme yapmak istedigim icin ekliyorum, Buna bir ' deneme ' gozuyle bakabilirsiniz. Yoksa hazir pandispanyanin tarifini vermeye calismayacagim :)

Picture 156

Bu da benim bir zamanlar yamuk kafalim, cirkinim, simdinin yakisiklisi ama yuzunu yikatsaydi gozunde capak olmazdi. Gonul teyzesine de eglence ciksin, olsun

13 comments:

Anonymous said...

Ben onun pastaya batırdığı elini yerimmmmm.Maşallah canım benim.Allah nazarlardan saklasın.Sevgiler.Benim yerime öp olur mu:))

Feyza Fidan said...

Allahhhh ben onun parmağına kurban olammm :))))
Kıss dombili senin oğluşun benim kız gibi:))
Hele çapakla birlikte daha yakışıklı olmuş hem vallahi hem billahi...
Ay öptüm onun mıncık mıncıkkk :))))
Canımcım merakla beklediğim browniiii vallahi süper..Susuz kalmış çöle az benziyoo, sen abartmışsın hahahhahaha...
Senide çok öptüm...

pelince said...

Allah nazarlardan korusun çok tatlı yahu....Hele o yanaklar tam ısırmalık.

Sevgiler

Beyza said...

Çok şeker fotoğraf, o minik eline bayıldım :) Çok tatlı bir oğlun var maşallah...
Bu arada beni ziyaret edip mesaj bırakmışsın teşekkürler. Fakat nedendir anlamadım senin mesajını onaylamama rağmen blogta görünmedi. Mesaj da yok oldu gitti :( Haber vereyim istedim...
Sevgiler

NESRIN said...

Masallah Rabbim nazarlardan esirgesin cok tatliii oglunuz.Zaten bizde bir soz vardir kundak cirkini mahalle guzeli olurmus diye.Benim ne okudugumu sormustunuz ya hemsirelik okuycagim su an prerequestlerini aliyorum yaza basliycam insallah.

Beyza said...

tekrar ben :) pardon benim hatammış, meğer yorumu pastaya yazmışsın orda da çıkmış :) şimdi gördüm...

Tekrar sevgiler

Gönül said...

ahahahaahahah ayyyyy ölüyorum geberiyorum sen haklı çıktınnnn çok canım yandıııı öyle çok bağırdım ağladımki iki kez üstüste iğne yapdı diş hekümümmmm çıkmadı anasını sattığımın dişi ...ay keşke gepçem feyzayı dinnemeseydim seni dinneseydimde gitmeseydim ayyy aklı olan gidip çektirmezzzz çenem parçalandı sandım offfffff......kalan 3 tanesini bende ameliyatla aldırcam ama uzun süre bişi yaptıraram bu acıyı ömrüm boyu unutmucam....halada ağrıyor...bebişim kı pastan güzel mumların kaçkez yanıp söndürüldüğü belli küçülmüşler...ay ben bu danıel efeyi yerim yerim bu ne tatlılık böleeeee ...kızzzzz pasta yapmayı bırakta bebenin yüzünü yıka çapaklarını neyüm temüzle ahahahahaha kesin çüçükken sende yüzünü yıkamazdın ben biliom senin çüçüklüğünü sen ne yüzünü yıkar ne burnunu silerdin ahahahahahahah....canım benüm öpüyorum seni ve tatluuu aça çapaklu prensini ehehehehe...ayy gönül teyzesi ısısrsın o yanaklarını...ay dişimmmmmmmmm çok ağrıyo gidip yatım biraz offffffffffff

DİDEM ÖZCAN said...

Ayyyy, o parmağı, o çapaklı gözleri kocaman kocaman öperim bennn:)) Annesi pastaya parmak batırılmazsa, o pasta lezzetli olmaz ki:))

İkinizi de kocaman öpüyorumm,

Sevgilerrrr.......

Baharcicegi said...

Masallah cok tatli allah uzun saglikli ömürler versin,pastanin tadi parmakla cikar ,oglusunda öyle yapmis.
Sevgiler

Kevser - Elda'nin Annesi said...

Dikkatimi cekti de, hafta sonuna dogru bloglarimiz güzel cocuklarin yüzleriyle senlendi, sevindim senin de yakisikli oglusunu gördügümüz icin, Allah nazarlardan saklasin, maasallah ne güzel saclari var öyle! Büyüyünce cok canlar yakar bu saclar bence.

Capaklar da hic belli olmuyor be annesi, sen söylemeseydin görmezdim ben bile.

Ikinizide öptüm ve güzel bir hafta sonu diliyorum..

Cafe Gusto said...

Bloğunu gezerken burada takıldım. Maşallah çok tatlı bir oğlun var.Bayıldım.Sağlıkla büyüsün inşallah.sevgiler...

Aybike Ceylan said...

Cok seker masallah. Guzel ve saglikli omurler diliyorum, sevgiler.

Anonymous said...

pastadaki parmak pastadan daha şeker görünüyor onumu yesek ne yapsak :)